Üniversitemiz FOCI XVII’ye ev sahipliği yaptı

18.05.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu, 27 farklı üniversitenin katılımıyla gerçekleşen FOCI XVII- Forum on Cirricular Issues’e ev sahipliği yaptı.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu ‘FOCI XVII- Forum on Cirricular Issues’e ev sahipliği yaptı. Dil Okulu Müdürümüz Murat Culduz’un açış konuşmasıyla başlayan ve müfredat konularının değerlendirildiği foruma, 27 farklı üniversiteden 43 müfredat temsilcisi katıldı. Güney Kampüste yapılan toplantıda müfredat geliştirmede doğabilecek potansiyel sorunlar ve eylem araştırmalarının önemi tartışmaya açıldı. Tartışma sonuçlarının ele alındığı ikinci günde ise üniversite temsilcileri hem deneyimlerini paylaştı hem de farklı üniversitelerdeki uygulamalar hakkında bilgiler verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:56