‘Medyada çalışmak isteyen biri genel kültür sahibi olmalı’

11.05.2018

Erasmus Programı kapsamında İstanbul Medipol İletişim Fakültesine konuk olan Doç. Dr. Delia Rodica Duminica medya sektöründe çalışmak isteyen bir kişinin kesinlikle genel kültür sahibi olması gerek..

d

Romanya Pitesti Üniversitesinde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Delia Rodica Duminica İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine Medya Tarihi dersi kapsamında ‘Romanya Medyası ve Temel Kavramlar’ konulu seminer verdi. Erasmus Programı kapsamında İletişim Fakültemize gelen ilk öğretim üyesi olan Dr. Duminica, öğrencilere yerel ve uluslararası medyanın yapısı ile iletişim tarihini araştırmalarını tavsiye etti. Konuşmasında Romanya basınını hakkında bilgiler de veren Duminica, medya sektöründe çalışmak isteyen bir kişinin kesinlikle genel kültür sahibi olması gerektiğinin altını çizdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:05