Öğrencilerimiz ‘İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması’nda 2 ödül kazandı

03.05.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerimizden Cansel Sunay, Naz Ayhan ve Halil Arıkan ‘İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması’ndan ödüllerle döndü.

d

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen ‘Endüstriyel Tasarım Yarışması’nda 2 ödül kazandı. Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 3. Sınıf öğrencilerimizden Naz Ayhan ve Halil Arıkan birlikte geliştirdikleri açık alan mangal projesi ile ‘Konsept 2018: Metalden Mamul Dış Mekân Pişirici Ürünler ve Aksesuarları’ kategorisinde birincilik ödülü kazandı. 2. Sınıf öğrencimiz Cansel Sunay ise '1. sınıf Tasarıma Giriş Dersi'nde geliştirdiği kola takılan diyaliz makinesi tasarımı ile ‘Yaş Alan Nüfusa Yönelik Sağlık Ürünleri’ kategorisinde mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:22