‘Etkili iletişim için ön yargılardan arının’

21.03.2018

Medipol Üniversitesinde düzenlenen “Etkili İletişim Teknikleri” seminerinde öğrencilerle bir araya gelen iletişim uzmanı Erhan Makas etkili iletişim için yapılması gerekenleri anlattı.

d

Medipol Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen “Etkili İletişim Teknikleri” semineri Kuzey Kampüs CZ25’te yapıldı. Öğrencilerin oyunlarla aktif katılım sağladığı seminerde etkili iletişim koşulları, sözlü iletişim, sözsüz iletişim, telefonda iletişim, yazılı iletişim, etkin dinleme, etkili soru sorma, empati ve sempati kavramları masaya yatırıldı. Toksöz Grup Eğitim ve Geliştirme Yöneticisi Erhan Makas doğru iletişim kurabilmenin püf noktalarını anlattı. Makas, etkili iletişim kurmak için ön yargılardan arınmanın önemli olduğunu söyledi. Seminerin kapanış konuşmasını yapan Öğretim Görevlisi Tuba Düzcü ise, özellikle sağlık hizmetlerinin sunumunda hastalarla ve sağlık personeliyle etkili iletişim kurabilmenin önemli olduğunu söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:58