Tıp Fakültesi öğrencimiz Kumru Yalınbaş’a ‘Genç Araştırmacı’ ödülü

15.03.2018

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencisi Kumru Yalınbaş, ‘Bahar Pediatri Günleri’ sempozyumunda ‘Genç Araştırmacı’ ödülünü kazandı.

d

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Kumru Yalınbaş, Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Araştırma ve Uygulama Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü tarafından 4.’sü düzenlenen Bahar Pediatri Günleri sempozyumunda ‘Genç Araştırmacı’ ödülüne layık görüldü. İntörn Yalınbaş’ın, “İlkokul Öğrencilerinde Anksiyete Bozukluğu Sıklığı ve Türlerini Belirlemeye Yönelik Okul Taraması” başlıklı sözlü bildirisi jüri tarafından övgüye değer bulundu. Danışmanlığını Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nüket Güler Baysoy’un yaptığı çalışmaya İntörn Abdullah Küçükhüseyin, İntörn Büşra Öztürk ve İntörn Melikcan Şahin de katkı sundu. Aynı sempozyumda Tıp Fakültesi öğrencilerimiz Cansu Tekin, Kübra Çinko, Merve İşeri ve Lala Mamadlı da bildirilerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:10