2023’ün doktorları önlükleri giydi

14.03.2018

Medipol Üniversitesi Tıp ve Uluslararası Tıp Fakültelerinde eğitim alan 1. sınıf öğrencileri, düzenlenen törenle beyaz önlüklerini giydi.

d

Medipol Üniversitesi Tıp ve Uluslararası Tıp Fakülteleri 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen “Geleceğin Doktorları 2023” Önlük Giyme Töreni Güney Kampüs Konferans Salonunda gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan ve Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Ömer’in de katıldığı törende öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri yerlerini aldı. Sunuculuğunu Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Sıla Duru’nun üstlendiği tören Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Ömer’in açış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında öğrencilere başarılar dileyen Ömer, öğrencilik yılları ve meslek hayatlarına dair tavsiyelerde bulundu. Tıp fakültesi öğrencilerinin müzik dinletisi de yaptığı tören ismi tek tek anons edilen hekim adaylarına beyaz önlüklerinin giydirilmesi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:12