‘Bugünün Yemeği’ hazır

09.03.2018

Medipol Üniversitesi öğrencisi Sinan İzol geliştirdiği ‘Bugünün Yemeği’ uygulamasıyla pek çok yemeğin tarifini dijital ortamda bir araya getirdi. Basit ve işlevsel içeriğe sahip olan uygulama ‘Ne y..

d

Yemek tarifi almak için geleneksel kitap ve dergiler yerine dijital kaynaklara yöneldiğimiz bir gerçek. Bu eğilimin sonucunda birçok mobil uygulama hayata geçti ve yenileri de hızla gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümünde okuyan Sinan İzol ‘Bugünün Yemeği’ uygulamasını geliştirdi. Ücretsiz olan uygulama pek çok yemeğin tarifini ve hazırlık süresini fotoğraflarla birlikte sunuyor. Aynı zamanda uygulama üzerinden yemek tarifi paylaşılıp yemek yaparken eksik olan malzemenin siparişi verilebiliyor. Yiyecekleri kamerayla tanıyıp kalorini de hesaplayan ‘Bugünün Yemeği’, diyet ve çocuk menülerini de yemek severlerin hizmetine sunuyor. Programın geliştiricisi İzol, Google Play Store’da aktif hale gelen uygulamanın ev hanımlarını büyük dertten kurtaracağını, çalışan insanlar için de pratik ve lezzetli tarifler sunduğunu söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:18