Geleceğin Bilimi Forumu’18 sona erdi

03.03.2018

Medipol Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Geleceğin Bilimi Forumu 2018 bilim severleri bir araya getirdi.

d

Medipol Üniversitesi öğrencilerinin öncülüğünde mühendislikten sosyal bilimlere, sağlıktan mimariye pek çok farklı alanda yurt genelinde bine yakın etkinlik düzenleyen Geleceğin bilimi Hareketi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Geleceğin Bilimi Forumu sona erdi. Kavacık Güney Kampüste düzenlenen etkinlik bilim sever gençleri buluşturdu. Sanat, sosyal bilimler, yaşam bilimleri ve mühendislik gibi 4 ana temadan renklerin bulunduğu bilim festivalinde 14 oturum yapıldı. Forumun ilk gününde, “Kadın”, “Sağlıkta İnovasyon”, “Dijital Devrim”, “Fotoğraf”, “İlham Verenler”, “Eğitim Teknolojileri”, “İmge ve Söylem Işığında Sanat” oturumları gerçekleştirildi. Farklı alanlardan lisans, lisansüstü ve lisans öncesi öğrenciler ile alanında uzman hocaları bilim temelinde bir araya getiren etkinliğin 2. gününde ise, “Dünyayı Okumak”, Hastalıkların Tedavisinde Kök Hücre”,” Gelecek Tasarımda”, “Savaş ve Göç”, “Spor”, “Uzay”, “Tasarımın İzmleri” oturumları yapıldı.

ANADOLU’NUN PARLAK ZİHİNLERİ GBF’18’DE BULUŞTU

Gençliğin Bilimi Forumu Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan lisans öncesi öğrencilerini de bilim temelinde bir araya getirdi. Aralarında Bingöl, Adıyaman, Şırnak, Kayseri ve Mardin’in de olduğu illerden gelen öğrenciler projelerini sergiledi. Anadolu’nun parlak zihinleri yaptıkları projelerle GBF’18’in ilgi odağı oldu.

MEDİPOL MEZUNLARI FORUM’DA BULUŞTU

Medipol Üniversitesi mezunları da iki gün süren GBF’18’de bir araya geldi. Medipol Mezunlar Derneği’nin (MEDİMED) düzenlediği kokteylde buluşan mezunlarımız, Rektörümüz Prof. Dr. Sabahattin Aydın ile de keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:24