Halil Söyletmez: Cumali Ceber’i izleyenlere Allah sabır versin

02.03.2018

Cumali Ceber karakteriyle beyazperdeye de merhaba diyen sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez Medipol öğrencileri ile bir araya geldi. Söyleşide özeleştiri yapan Söyletmez “Cumali Ceber çok kötü bi..

d

Medipol Üniversitesi Medya İletişim Kulübü tarafından düzenlenen söyleşiye konuk olan sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Radyo programcısı Adem Metan’ın sunuculuğunu yaptığı söyleşi Güney Kampüs 206 No.lu derslikte yapıldı. Söyletmez, sosyal medya deneyimlerini, Cumali Ceber serüvenini ve gelecek planlarını öğrencilerle paylaştı. Söyletmez, Cumali Ceber hakkında da özeleştiri yaptı. Söyletmez “Sinema filmi çeken ilk sosyal medya fenomeni benim ancak Cumali Ceber filmi gerçekten çok kötü bir film. İzleyenlere Allah Sabır versin. Teknik ekip hiç işten anlamıyor, senaryo kötü ama dijital tanıtımı en iyi yapılan film. Ahmet Hakan beni köşesine taşıdı, Rahşan Gülşan taşladı. Bu sayede 150 bin gişe beklerken, 500 bine ulaştık. Haftaya ikinci filmin çekimlerine başlıyorum. Reklamın iyisi kötüsü olmuyor.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:30