‘Erdal Bakkal’: Bilgi hayal gücüyle var olmalı

27.02.2018

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Erdal Bakkal rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Cengiz Bozkurt, Medipol öğrencileri ile buluştu. Farabi Talks tarafından düzenlenen İngilizce söyleşisinde Bo..

d

Medipol Üniversitesi iş birliğiyle faaliyetlerini sürdüren Farabi Talks’a konuk olan oyuncu Cengiz Bozkurt öğrencilerle buluştu. Kuzey Kampüs CZ25’te İngilizce yapılan söyleşi “Sanat, Yaşam, Filmler ve Ötesi” temasıyla düzenlendi. Halen Jet Sosyete dizisinde de rol alan Bozkurt, oyunculuk kariyerini anlattığı konuşmasında en büyük tutkusunun sahnede olmak olduğunu söyledi. Konuşmasında Albert Einstein’ın “Hayal gücü bilgiden daha önemlidir” sözüne atıf yapan Bozkurt, bilginin hayal gücüyle var olması gerektiğinin altını çizdi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Bozkurt, Erdal Bakkal rolüyle yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisine ilişkin de “Benim için en keyif verici projelerdendi ancak hayattaki her şeyde ulaştığımız bir tatmin noktası vardır ve bazen sadece o noktada bırakmak isteriz” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:32