“Filmin değerini gişe hasılatı belirlemez”

19.02.2018

Medipol Üniversitesi Sinematografi Kulübü tarafından düzenlenen söyleşiye katılan oyuncu İlker Ayrık, filmlerin gişe hasılatına göre değerlendirilmesinin hatalı bir yaklaşım olacağını belirtti.

d

Medipol Üniversitesine konuk olan oyuncu ve sunucu İlker Ayrık Sinematografi Kulübü tarafından düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Kavacık Güney Kampüste gerçekleşen söyleşide Ayrık, oyunculuk ve sunuculuk serüvenini espirili bir dille anlattı. Söyleşide öz eleştiride bulunan ünlü oyuncu, yaptığı işlerin kusurlu olduğunu ve en iyiye ulaşmak adına daha fazla çalışması gerektiğini ifade etti. Ayrık, ‘en büyük hayalim’ dediği tiyatro salonu kurma fikrinin hayata geçmek üzere olduğunu açıkladı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Ayrık, filmlerin gişe hasılatına göre değerlendirilmesinin yanlış olduğuna dikkat çekti. Ayrık, “Bir filmin gişe hasılatı o filmin değerini belirlemez. Filmin çok izlenmesi iyi film olduğu anlamına gelmez, az izlenmesi de kötü film olduğu anlamına gelmez. Filmde önemli olan niteliktir” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:48