İletişim Fakültemizden eğitim iş birliği protokolü

01.02.2018

Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Çekmeköy Özden Cengiz Anadolu Lisesi arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.

s

Çekmeköy Özden Cengiz Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Gümüş Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Ali Büyükaslan’ı ziyaret etti. Ziyarette “Okul-Sanayi İş Birliği İstanbul Modeli” kapsamında protokol imzalandı. Protokol; mesleki seminerleri, kariyer sohbetlerini, sosyal sorumluluk çalışmalarını ve proje danışmanlıklarını içeriyor. Sosyal paydaşlarla iş birliğine büyük önem verdiklerini söyleyen Dekan Vekili Doç. Dr. Ali Büyükaslan, liselerle sosyal sorumluluk projeleri ve iletişim seminerleri başta olmak üzere çeşitli projeler gerçekleştirerek eğitimde katma değer oluşturmak istediklerini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 12:02