Medipol’de “Kampüste LÖSEV” etkinliği düzenlendi

22.12.2017

Medipol Üniversitesi öğrencileri ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından “Kampüste LÖSEV” başlıklı bir konferans gerçekleştirildi.

s

Medipol Üniversitesi Kanserle Mücadele Topluluğunun organize ettiği konferansa, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’in Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeynep Demir katıldı. Konferansta konuşan Demir, lösemili çocuklar ve annelerinin mesleki eğitim kursları ve çalışmalarını anlattı. Demir, LÖSEV’in projelerinden olan “Kampüste LÖSEV”, “Kardeş Okul” ve “İşte LÖSEV” gibi organizasyonların gönüllüler vasıtasıyla yapıldığına dikkat çekti. Şu an 18 yıllık olan vakfın 2,5 milyon gönüllüsü olduğu ve bu sayıyı artırmaya çalıştıklarını anlatan Demir, Medipol öğrencilerinden de çalışmalarına destek istedi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:23