Medipol öğrencilerinden ABD’ye Kudüs tepkisi

19.12.2017

Medipol Üniversitesi öğrencileri, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi.

a

Medipol Üniversitesi İnsani Yardım Kulübü üyesi öğrenciler bir basın açıklaması yaparak ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi. Öğrenciler adına açıklamayı okuyan Furkan Gevrek, “Dünyanın gözü önünde 1948’den bu yana terör estiren bir devletin ve Ortadoğu’yu kana bulayan bir anlayışın yıkılacağı gün de elbet gelecektir. Bu terör devletine çanak tutanlar, zulmü alkışlayanlar, öldürülen binlerce masumu görmezden gelenler iyi bilmelidirler ki; bir gün bu ümmetin anaları yeni Selahattinler, yeni Fatihler, yeni Musalar doğuracaktır. Kudüs’ü terör devletinin başkenti olarak tanıma amacında olan ABD’nin de bunu unutmaması gerekir” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:28