‘Gençlerin en büyük düşmanı umutsuzluk’

30.11.2017

Medipol Üniversitesinde düzenlenen “Bilimde Başarının Sırrı’’ başlıklı konferansa katılan TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Kazım Şahin, gençlerin önlerine çıkacak engeller karşısında pes etmemeleri gerekt..

3

TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Kazım Şahin Medipol Üniversitesi Güney Kampüste bir konferans verdi. TÜBA Üniversite Konferansları çerçevesinde gerçekleşen programda Şahin, hayatta başarılı olabilmek için çok çalışmak gerektiğini hatırlattı. Bilimde öne çıkabilmek için kişinin kendine güvenmesi gerektiğine işaret eden Şahin, başarının tek anahtarının çalışmak olduğunu savundu. Türkiye’nin geleceği için tüm gençlerin önlerine çıkacak engeller karşısında pes etmemeleri gerektiğini vurgulayan Şahin, gençlerin en büyük düşmanının ise umutsuzluk olduğunu kaydetti.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:44