Medipol heyetinden “Sıfır Atık” ziyareti

27.11.2017

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Recep Öztürk, Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve beraberindeki heyet, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Av..

234b8f1c09-Cevre_Sehircilik_Ziyaret.jpg

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve beraberindeki heyet, “Sıfır Atık Projesi”nin detaylarını görüşmek üzere İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Dr. Av. Veli Böke’yle görüşen heyet, proje kapsamında geleceğe yönelik iş birliği konularını masaya yatırdı. “Yeşil Kampüs Yeşil Yaşam!” sloganı ile yola çıkan Medipol heyeti bu çerçevede Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile eş güdümlü çalışma yürütecek. Heyet, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında daha önce de Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etmişti.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:49