Akademisyenlerimiz Polonya’da ders verdi

01.11.2017

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Candan Algun ve Yrd. Doç. Dr. Devrim Tarakçı ile Öğretim Görevlisi Farzin Hajebrahimi, Erasmus işbirliği kapsamında Polonya’da yer alan Vincent Pol Ün..

-Polonya_Vincen

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan Algun, Ergoterapi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Devrim Tarakçı ve Öğr. Gör. Farzin Hajebrahimi, Erasmus işbirliği kapsamında Polonya’ya gitti. Vincent Pol Üniversitesini ziyaret eden Prof. Dr. Candan Algun liderliğindeki heyet, Üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Marian Przylepa ile eğitim işbirliği konularını görüştü. Fizyoterapi uygulama merkezlerini de inceleyen Medipol heyeti; ziyaret süresince Üniversitedeki öğrencilere rehabilitasyonda denge-düşme, erkek sağlığında inkontinans ve seksüel bozukluklar ile teknolojik rehabilitasyon uygulamaları hakkında dersler verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 11:14