Ünlü mimar Doğan Tekeli, Medipol öğrencileriyle buluştu

20.10.2017

Sabiha Gökçen Havalimanı, Metrocity ve İstanbul Manifaturacılar Çarşısı (İMÇ) ile İş Bankası ve Halkbank’ın genel müdürlük binalarının da aralarında olduğu pek çok yapının mimarlarından Doğan Tekel..

24cc54-Dogan_T

Türkiye’deki birçok önemli eserde imzası bulunan ünlü mimar Doğan Tekeli, “Tasarıma Giriş” dersi kapsamında Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı, İş Bankası Genel Müdürlük Binası, Halkbank Genel Müdürlük Binası, Metrocity ve İstanbul Manifaturacılar Çarşısı (İMÇ) gibi pek çok gibi eserin mimarlarından olan Doğan Tekeli, hayata geçirdiği projeler hakkında Medipol öğrencilerine bilgiler sundu. Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr Atilla Dikbaş, konferans sonunda Tekeli’ye plaket ve çiçek takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 11:25