Mühendislik Fakültesi Mesleki Gelişim Seminerlerinin ilki yapıldı

19.10.2017

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen Mesleki Gelişim Seminerlerinin ilk konuşmacısı “Matlab&Simulink’e Giriş” sunumuyla Mirsad Bucak oldu.

19e3a6-Ismail_Dabanli_MGS.JP

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin bu yıl ilk kez organize ettiği Mesleki Gelişim Seminerlerinin ilki Kavacık Kuzey Kampüsünde gerçekleştirildi. İlk konuşmayı Figes A.Ş.’den Matlab Proje ve Uygulama Mühendisi Mirsad Bucak gerçekleştirdi. Bucak konuşmasında Matlab yazılımını ve Simulink ile modelleme uygulamalarını anlattı. Akademisyen ve öğrencilerin katıldığı seminerin sonunda Mirsad Bucak’a Mesleki Gelişim Seminerlerinin Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İsmail Dabanlı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 11:26