Geleceğin sağlık yöneticilerine mesleki hazırlık eğitimi verildi

18.10.2017

Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerine öğretim üyeleri ve profesyoneller tarafından mesleki hazırlık eğitimi verildi.

a98-Saglik_Yonetimi_Mesleki_Gelisim_Egitimi.JPG

Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri mesleki hazırlık eğitimi aldı. Kavacık Güney Kampüsünde gerçekleşen eğitime Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeter Demir Uslu, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Aydın, Öğr. Gör. Aliye Aslı Sonsuz ve Medipol Üniversitesi Hastanesinin yöneticileri katıldı. Eğitimde öğrenciler “Yürütücü Bakış Açısıyla Mesleki Uygulama”, “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Kalite İyileştirme ve Hasta Güvenliği”, “Sosyal Medya”, “Enfeksiyon Kontrol Yönetimi” ve “Bilgi Güvenliği” gibi alanlarda eğitimler aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 11:27