Sinirbilim öğrencimize poster ödülü

12.10.2017

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sinirbilim Programı yüksek lisans öğrencisi İlknur Çoban, Helmholtz-Nature Medicine Diyabet Konferansında ödüle layık görüldü.

3f0-8266-7d26af2cd7d1-REMER_ODUL_HABER.jpg

Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) araştırmacılarından Yrd. Doç. Dr. Deniz Atasoy danışmanlığında araştırmalar yapan Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sinirbilim Programı yüksek lisans öğrencisi İlknur Çoban, bu yıl beşincisi düzenlenen Helmholtz-Nature Medicine Diyabet Konferansında poster sunumuyla yer aldı. Çoban, bu yıl Münih’te düzenlenen konferansta “Arka Beyin ile Hipotalamus Arasındaki Kateşolamin Bağlantısının Beslenme Üzerindeki Etkisinin Araştırılması” başlıklı posteriyle ödüle layık görüldü. Öğrencimiz, Helmholtz-Nature Medicine’ın editörü Claire Greenhill tarafından verilen ve konferans kapsamında takdim edilen tek ödül olan “En iyi Abstract Ödülü”nü kazandı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 11:29