Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Değerlendirme Sonuçları

31.01.2020

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Lisansüstü Başvuru Değerlendirme Sonuçları

Sağlık Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans ve doktora başvuru sonuçları neticesinde başarılı olarak ilan edilen adayların, kesin kayıt işlemleri için istenilen belgeleri Sağlık Bilimleri Enstitüsüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Not:

1.      Ders seçim ve kayıt işlemleri 03 Şubat 2020 saat: 14.00’da başlayacak olup; 16 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecektir.
  2.      Kesin kayıt işlemleri için istenilen belgeleri Enstitüye teslim eden öğrencilere kayıt sırasında MEBİS kullanıcı adı ve şifresi gönderilecektir. Aksi takdirde öğrencilere şifre gönderilmeyecektir.
  3.       Özel öğrenci başvuruları 03 Şubat 2020 tarihinde başlayacak olup 28 Şubat 2020 tarihine kadar devam edeceğinden, önceden mülakata girerek kabul edilen özel öğrenciler web sayfasında ilan edilmeyecektir. İlgili anabilim dalı başkanlığının onayı ile ders seçimi yapabileceklerdir. Kesin kayıt için evrak teslim edecek özel öğrencilerin özel öğrencilik dilekçesini de imzalayarak enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

Değerlendirme Sonuçları ve Ödeme Bilgileri İçin TIKLAYINIZ.

Özel Öğrencilik Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi: 22/08/2022 - 15:16