Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Değerlendirme Sonuçları

09.10.2020

Sağlık Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans ve doktora başvuru sonuçları neticesinde başarılı olarak ilan edilen adayların, kesin kayıt işlemleri için istenilen belgeleri Sağlık Bilimleri Enstitüsüne (İstanbul Medipol Üniversitesi Güney Kampüs 1. Kat Kayıt Alanı) teslim etmeleri gerekmektedir.

Not:
1.      Ders seçim ve kayıt işlemleri 12 Ekim 2020 saat: 10.00’da başlayacak olup; 23 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir.

2.      Kesin kayıt işlemleri için istenilen belgeleri Enstitüye teslim eden öğrencilere kayıt sırasında MEBİS kullanıcı adı ve şifresi gönderilecektir. Aksi takdirde öğrencilere şifre gönderilmeyecektir.

3. Şartlı Kabul; Başvuru esnasında yabancı dil belgesi olmayan, ancak; 27.09.2020 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavına giren öğrencileri ifade etmektedir.

Şartlı kabul olarak ilan edilen öğrencilerin kayıt işlemleri 22-23 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacak olup; sınav sonuçları daha erken açıklanırsa, sınav sonucunun açıklandığı beş iş günü içerisinde evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Değerlendirme Sonuçları ve Ödeme Bilgileri İçin TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi: 22/08/2022 - 14:46