İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Dikkatine!

22.02.2022

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Dikkatine!

a

1-Rektörlük onayı ile, öğrencilerin derslere katılımını teşvik etmek ve artırmak için bahar döneminde verilecek olan online/hibrid derslerde kayıt alma zorunluluğu bulunmamaktadır.

2-Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın, 07.02.2022 tarihli ve  E-75850160-106.02-8651 sayılı yazısında ifade edilen  "........Küresel salgında ülkemizde yaşanan normalleşme süreci ile birlikte 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle yüz yüze eğitime geçildiği ve sınavların yüz yüze yapılmasına engel hususların bulunmadığı, uygulamada birlik sağlama açısından örgün öğretim programlarında ara, dönem sonu ve bütünleme sınavlarının yüz yüze düzenlenmesi, il özelinde sınavların belirlenmiş olan takvimde yüz yüze yapılmasına engel herhangi bir durum olması halinde söz konusu sınavların çevrimiçi yapılması yoluna gidilmeyip ertelenmek suretiyle ileri bir tarihte yüz yüze yapılmasının üniversitelere hatırlatılması uygun görülmüştür....." açıklaması doğrultusunda, Fakültemiz programlarında 2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sınavları yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 15/12/2022 - 13:29