Ara Dönem Muafiyet Sınavı Duyurusu- Listeler

11.01.2022

2021-2022 Dönem İçi İngilizce Muafiyet Sınavı çoktan seçmeli ve yazılı kısmı 9 Şubat 2022 tarihinde 10:00 – 13:30 saatleri arasında Kavacık Kuzey Kampüs A Blok’ta yapılacaktır. Sınav dinleme, okuma, dilbilgisi, sözcük bilgisi ve yazma bölümlerinden oluşmaktadır. Sınava girecek öğrencilerimizin:

• Sınavdan en az 15 dakika öncesinde kampüste ilgili dersliklerde bulunmaları gerekmektedir.
  • Geçerli bir kimlik bulundurmaları gerekmektedir. (öğrenci kimliği, pasaport vb.)
  • Yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi getirmeleri gerekmektedir.
  • Covid 19 önlemlerine uymaları ve maske takmaları gerekmektedir.

Sınav sınıf listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

half-term-proficiency-classroom-listDownload

Sınavın 9 Şubat’ta yapılacak olan yazılı kısımdan 75 ve üzeri alan öğrenciler hazırlıktan muaf olacaktır. Sınavın yazılı kısmından 60-74 puan alan öğrenciler 11 Şubat tarihinde Online konuşma sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Online Konuşma Sınavında 75 ve üzeri alan öğrenciler hazırlıktan muaf olacaklardır. 11 Şubat Konuşma Sınavı Microsoft Teams üzerinden online olarak yapılacaktır. Sınava katılmaya hak kazanan öğrenciler, medipol uzantılı öğrenci mail adresleri ile konuşma sınavı oturumuna katılabileceklerdir. 9 Şubat yazılı kısım sonuçları, 11 Şubat Konuşma sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi ve detaylar,10 Şubat 2022 akşamı dilokulu istesinde duyurulacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: 10/12/2022 - 15:39