İstanbul Medipol Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü – Kitap Bağışı Kampanyası

02.07.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü tarafından Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı altı farkı lise düzeyindeki okula İngilizce kitap bağışı yapıldı. Farklı becerilere yönelik yüzlerce kitap öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Kitaplar Yabancı Diller Genel Koordinatörümüz Dr. Murat Culduz tarafından ilgili okulların yöneticilerine takdim edildi. Ayrıca öğrencilerin üniversite hayatına daha hızlı adapte olmalarını sağlayacak çeşitli konularda iş birliklerinin yapılabileceği konuşuldu.

Bağış kampanyasında emeği geçen Öğretim Görevlilerimiz Taner Akbaş, Mehmet Ömer Dikbaş, Alpaslan Çiftçi, Emrecan Şenel, Akın Özdemir ve Serkan Yar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bağış yapılan okullar:

Hisar Ticaret Lisesi