Plat Konuşma Sınavı Listeleri

13.06.2022

28 Haziran 2022 PLAT konuşma sınavı listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Listede sınava girecek öğrencilerin numaraları, Teams ekip isimleri ve sınav saat bilgileri verilmiştir.

PLAT-SPEAKING-EXAM-LIST: Konuşma Sınavı

Konuşma sınavına katılacak öğrencilerin medipol uzantılı öğrenci mail adresleri ve şifreleri ile Microsoft Teams’e giriş yapmaları gerekmektedir. Sınava katılacak öğrenciler “PLAT Speaking Group” isimli Teams ekiplerine ve sınav başlangış saati – öğrenci adı yazılı özel kanallara eklenecektir. (örnek: 10:00 – John Doe). Öğrenciler en geç 28 Haziran sabahı, sınav başlangıç saatlerinden önce Teams ekiplerine eklenmiş olacaktır.

Konuşma sınavına girecek öğrencilerin, sınav başlangıç saatlerinde Teams paltformunda çevrimiçi/ online olarak hazır bulunmaları gerekmektedir.

• Öğrencilerin sınavda kameralarının açık olması ve geçerli bir kimlik göstermeleri zorunludur.

Microsoft Teams Konuşma Sınavı görselleri için aşağıdaki bağlantıya bakabilirsiniz:

Microsoft-TEAMS-Speaking-Exam-Instructions-for-Students-1-2 : Microsoft-TEAMS-Konuşma-Sınav-Öğrenciler için Talimatlar-1-2

Son Güncelleme Tarihi: 16/04/2024 - 14:48