2017 Mezuniyet Törenimiz gerçekleştirildi

24.05.2017

Medipol Üniversitesi 2017 Mezuniyet Töreni Kavacık Güney Kampüsümüzde yapıldı. Bu yılki törende Hukuk, Eczacılık, Diş Hekimliği, Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yükse..

6

Medipol Üniversitesi ilk kez kendi kampüsünde Mezuniyet Törenine ev sahipliği yaptı. 4.500 öğrencinin mezun olduğu bu yılki törenler iki güne yayıldı. Mezuniyet Törenimizin ilk gününde Hukuk, Eczacılık, Diş Hekimliği, Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, ikinci gün ise Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Adalet Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve İMÜ Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. Düzenlenen törenlere Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran, Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu İşletme Direktörü Özer Koca, BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile dekanlarımız, enstitü müdürlerimiz, Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun medikal ve idari yöneticileri ile öğrencilerimizin aileleri katıldı. Rektör Aydın’ın açış konuşmasının ardından sırasıyla fakülte ve meslek yüksekokulu öğrencileri isim isim anons edilerek sahneye davet edildi. Diplomalarını alan öğrenciler, hocaları eşliğinde meslek yeminlerini etti. Bando XL Grubunun performansıyla eşlik ettiği törenlerin sonunda tüm öğrencilerimiz keplerini havaya fırlattı. Öğrenciler ve aileleri, Mezuniyet Törenimiz için hazırlanan Kavacık Güney Kampüsümüzün çeşitli noktalarında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:02