‘Bilime yön veren 100 Türk’ arasında bir Medipollü

12.05.2017

Turkishtime Dergisi, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç’ı “Bilime Yön Veren 100 Türk” arasında gösterdi.

-Ertugrul_Kilic_Atif.JPG

Turkishtime Dergisi, doğal bilimler alanında ‘Bilime yön veren 100 Türk’ü belirlemek amacıyla bir araştırma yaptı. Bilim insanlarının çalışmalarına yapılan atıf sayısının (H-endeksi) temel alındığı araştırmada Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, ‘Bilime Yön Veren 100 Türk’ listesine 79. sıradan girdi. Beyin felci üzerine gerçekleştirdiği çalışmaları ile tanınan Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, aynı zamanda Medipol Üniversitesi bünyesinde yer alan Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER)’in de Müdür Yardımcılığı görevini üstleniyor.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:05