Fiziksel Aktivite Gününün 2’ncisi yapıldı

10.05.2017

Medipol Üniversitesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Fiziksel Aktivite Günü ‘Sağlık İçin Harekete Geç!’ sloganıyla gerçekleşti.

747521739-Saglik_Icin_Harekete_Ge

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Fizyoterapi Rehabilitasyon Kulübünün işbirliğiyle düzenlenen Fiziksel Aktivite Günü, akademik-idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Kavacık Güney Yerleşkesinde yapılan etkinlikte katılımcıların fiziksel aktivite seviyeleri hesaplanarak yaralanma riskleri değerlendirildi. Ayak basınç analizleri de yapılan katılımcıların sıçrama kuvvetleri ve dengeleri ölçüldü. Thera bant ve pilates grupları oluşturularak toplu halde egzersizlerin de yapıldığı etkinlikte katılımcılara egzersiz ve günlük yaşam önerileri sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:05