‘Erasmus Günleri’ etkinliği Medipol’de yapıldı

09.05.2017

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ‘Erasmus Günleri’ etkinliği öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

b4-e09db13725f0-Erasmus_Gunleri_Etkin

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ‘Erasmus Günleri’ öğrencilerin katılımıyla Kavacık Güney Yerleşkesinde yapıldı. Etkinlikte konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Aydın, uluslararasılaşmanın önemi ve Erasmus’un amaçları hakkında konuştu. Uluslararası Ofis Koordinatörü Kevser Mercan ise Erasmus programıyla ilgili bilgiler vererek katılımcıların merak ettikleri soruları yanıtladı. Konuşmaların ardından Erasmus programı ile yurt dışından Üniversitemize gelen öğrenciler İstanbul’da olmanın ve Medipol Üniversitesinde öğrenim görmenin ayrıcalıklarını anlattı. Erasmus ile yurt dışında öğrenim gören Medipol öğrencisi Ayberk Erdoğan ile de Skype üzerinden bağlantı kurularak katılımcıların merak ettikleri konular yanıtlandı. Programın sonunda 5 öğrenciye çekiliş ile hediye takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:06