4. İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresi yapıldı

22.05.2017

Her yıl farklı üniversiteler tarafından organize edilen İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresi’nin dördüncüsü bu yıl Medipol Üniversitesi ev sahipliğiyle gerçekleştirildi.

a-OgrenciKongres

Mesleki ve bilimsel açıdan sağlık yönetimi alanında son gelişmelerin tartışılması için tüm paydaşları bir araya getiren İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresi’nin dördüncüsü Medipol Üniversitesi organizasyonuyla Titanic Business Bayrampaşa Hotel’de yapıldı. Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeter Uslu Demir ile Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Kulübü (MEDSAY) öğrencilerinin koordine ettiği kongrenin onursal başkanlığını Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, kongre başkanlığını ise Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter üstlendi. Sunuculuğunu TRT spikeri İlker Koç’un yaptığı kongrenin açış konuşmalarını Prof. Dr. Erdoğan Kunter ile Doç. Dr. Yeter Demir Uslu yaptı. Açış konuşmalarının ardından Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ‘Sağlıkta Dönüşümün 2. Fazı’, Türkiye Sigortalar Birliği Başkanı Ramazan Ülger ‘Sigortacılığın Sektördeki Yeri ve Önemi’, İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası Endüstriyel İlişkiler ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ferda Fındık Yakar ise ‘İlaç Endüstrisi ve Hedefleri’ başlıklı konuşmalarını yaptı. Prof. Dr. Haydar Sur, Doç. Dr. Fatma Ayanoğlu Şişman ve Yrd. Doç. Dr. Muhsin Fuat Bayık ise ‘İnovatif Süreçler Açısından Sağlık Yönetimi’ konusunu masaya yatırdı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 14:59