Ambalaj tasarımı yarışmasında Medipol öğrencileri finale kaldı

04.08.2017

Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri Asude Nur Sancaktutan ve Enes Cinfer, 13. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışmasında sundukları projelerle finale kaldı.

4600-91d6-a0a9ac13e651-odulhaber.jpg

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı organizatörü Reed TÜYAP işbirliği ile düzenlenen 13.Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2017'nin sonuçları açıklandı. 20 tasarımın finale kaldığı yarışmada Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarımı ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri Asude Nur Sancaktutan ve Enes Cinfer sundukları projelerle finale kaldı. Asude Nur Sancaktutan, Mico Milk & Cookies ve Modbox Fonksiyonel Ayakkabı Kutusu projeleri, Enes Cinfer ise ‘Darkey’ isimli projesiyle finale kaldı. Öğrenciler projelerini Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oya Akman’ın Seçmeli Ambalaj Tasarımı dersi kapsamında hazırladı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 12:30