Mustafa Ceceli ve Betül Demir şarkılarını İMÜFEST 17’de söyledi

12.05.2017

İMÜFEST ’17 yaklaşık 5 bin öğrencinin katılımıyla Kavacık Kuzey Kampüsümüzde gerçekleştirildi. Türk pop müziğinin yıldızları Mustafa Ceceli ve Betül Demir sevilen şarkılarını Medipol öğrencileri iç..

ed-af73-974684f392cd-IMUFEST_WEB.JPG

Medipol Üniversitesi Bahar Şenliği İMÜFEST’17, yoğun bir katılımla Kavacık Kuzey Kampüste yapıldı. Şenlikte sabah saatlerinde kurulan yiyecek-içecek çadırları ve öğrencilerin hoşça vakit geçirebilecekleri langırt-rodeo oyun platformları yer aldı. Öğleden sonra kapıların açılmasıyla başlayan etkinlikte önce öğrencilerimiz kısa bir Türk Müziği konseri ve halk dansları performansı sergiledi. Ardından Betül Demir sahneye çıktı. Demir ve beraberindeki orkestrası, ‘Geri Dön’, ‘Bütün Gece’, ‘Başka Bir Şey’ başta olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Havanın kararmaya başladığı saatlerde Mustafa Ceceli sahnedeki yerini aldı. Zaman zaman ‘Hastalıkta Sağlıkta’, ‘Emri Olur’, ‘Sultanım’, ‘Gül Rengi’ gibi duygusal şarkılarını da yorumlayan Ceceli’nin sahne performansı büyük beğeni topladı. Mustafa Ceceli’nin orkestrası ile birlikte seslendirdiği hareketli şarkılarına Medipol öğrencileri hep bir ağızdan eşlik etti. Zaman zaman öğrencilerle sohbet eden Ceceli, fakülteyi yedi yılda tamamladığını esprili bir dille anlattı. Sanatçı; “Fakülteyi ben 7 yılda bitirebildim, gördüğünüz gibi şarkıcı oldum. Oysa hocalarınızdan Yrd. Doç. Dr. Serhat Yüksel 4 yılda tamamladı, bakın akademisyen oldu. Ona da çok selamlar” dedi. Şenliğin finalinde davul performansı sergileyen Ceceli öğrencilerden büyük alkış aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 14:48