Külünk: Herkesin gazeteci olduğunu anlamayan devletler çökecek

15.05.2017

Medipol Üniversitesindeki konferansta konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, sosyal medya araçları üzerinden bugün her bireyin gazeteci, fotoğrafçı ve analist olduğunu, bunu idrak ede..

e5b-8f12ff9b0768-Metin_Kulunk.jpg

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Medipol Üniversitesinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. İletişim Kulübünün Kavacık Güney Yerleşkesinde düzenlediği konferansta Külünk, dünü okumadan bugünün anlaşılamayacağını, bugünün doğru kavrandığı takdirde ise gelecekte doğru işlerin yapılmış olacağını söyledi. Külünk, sosyal medya araçları üzerinden bugün her bireyin gazeteci, fotoğrafçı ve analist olduğunu, bunu idrak edemeyen devletlerin çökeceğini savundu. Kayıp zamanların maliyetlerin hep ağır olageldiğini hatırlatan Külünk, Osmanlı Devletinin Rönesansı ve dönemin diğer dönüşümlerini kaçırdığını, bunun insanlık medeniyetine maliyetinin son 300 yıldır süren adaletsizlikler olduğunu anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 14:49