Büyüyen kadrosuyla Dil Okumuz yeni öğretim yılına hazır

16.09.2015

Medipol Üniversitesi Dil Okulu, göreve başlayan yeni okutmanlarıyla tanışmak ve yeni öğretim yılına dair planlamalar yapmak üzere 14-18 Eylül tarihleri arasında oryantasyon günleri düzenliyor.

341a8b7e-Medipol_UNV_Dil_Okulu_2015_2016.JPG

Yeni öğretim yılı öncesi son hazırlıklarını sürdüren Medipol Üniversitesi Dil Okulu, göreve başlayan yeni okutmanlarıyla tanışmak ve yeni öğretim yılı öncesi planlamalar yapmak üzere 14-18 Eylül tarihleri arasında Kavacık Kampüsünde oryantasyon günleri düzenliyor. Sunumların yer aldığı oryantasyon programı, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Dil Okulu Koordinatörü Murat Culduz’un Okul hakkında bilgi verdiği oryantasyon toplantısı, mevzuat, öğrenci-akademisyen ilişkileri ve MEBİS kullanımı ile ilgili sunumlarla devam ediyor.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 16:03