Doç. Güzel, TÜBİTAK TEYDEB Yürütme Komitesi Üyesi oldu

02.05.2017

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Güzel, TÜBİTAK TEYDEB bünyesinde faaliyet gösteren Biyoteknoloji, Tarım, Çevre ve Gıda Teknoloji Grubunun Yürütme Komi..

fa_Guzel_Genel.JPG

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Güzel, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) Biyoteknoloji, Tarım, Çevre ve Gıda Teknoloji Grubunun Yürütme Komitesi Üyesi oldu. Doç. Güzel üyelik ile sanayi-üniversite ortaklığıyla yürütülen 1501, 1505, 1507, 1509, 1511 ve 1515 gibi TÜBİTAK destek programlarında önemli roller üstlenecek. 5 akademisyen ile sanayiden bir temsilcinin yer aldığı komite; sağlık, gıda, ilaç, tarım, çevre ve biyoteknoloji alanlarında TÜBİTAK’a sunulan projelerin usule uygunluğunu, Ar-Ge içeriğini, teknolojik düzeyini ve yenilikçi yönlerini ele alıyor. Komite ayrıca proje sunan kurumların alt yapı uygunluklarını inceliyor.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:17