Dr. Yükselen, TRT Okul’daki “Anne Elimi Tutsana” programına katıldı

14.12.2015

Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu Yükselen, çalışan anneler için önemli bir konu olan bebek bakıcılığını TRT Okul’a anlattı.

d8b50f3e9c-Arzu_Yukselen_TRTOKUL_Cocuk_Bakiciligi.JPG

Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu Yükselen, TRT Okul kanalında yayınlanan “Anne Elimi Tutsana” programında konuştu. Kavacık Kampüsünde gerçekleşen programda Yükselen, sunucu Şebnem Yiğit’in bebek bakıcıları hakkındaki sorularını yanıtladı. Ebeveynlerin bakıcı seçerken dikkat etmeleri gereken unsurları anlatan Yükselen, çocuk bakıcılarının sabırlı ve güler yüzlü kişiler olması gerektiğini söyledi. Yükselen, çocuk bakıcılarının deneyimli olmasının da verilen hizmetin niteliği açısından son derece önem taşıdığını ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:10