İEO Yönetim Kurulu Üyeleri geleceğin eczacıları ile buluştu

11.12.2015

İstanbul Eczacı Odası (İEO) Yönetim Kurulu Üyeleri Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

-d74554ef2206-Metin_Uyar_Eczacilar.jpg

İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri ile Kavacık Kampüsünde buluştu. Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Birliği’nin (MEDUPSA) organizasyonuyla Medipol’e konuk olan Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Serdar Türkaydın ve Ecz. Zehra Zeynep Ayna, “Eczacılık Mevzuatı ve Geleceğin Eczacılığı” konulu konuşmalarını yaptı. Eczacıların hangi kanunlara tabi olduğunu ve mevzuattaki güncel değişiklikleri anlatan Türkaydın, mesleğin geleceğine ışık tutan ipuçlarını öğrencilerle paylaştı. Eczacıların güçlü meslek örgütlerine sahip olduğunu belirten Türkaydın, teknolojideki değişimlerin ve farklı uzmanlaşma alanlarının mesleğin yönünü belirleyecek önemli unsurlar olduğunu söyledi. Konuşmaların sonunda verilen kokteylde öğrenciler konuklarla sohbet etme imkânı buldu. Etkinlik, Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu Üyelerinin sunumunun ardından son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:11