Eczacılık Günü Medipol’de kutlandı

17.05.2017

14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü; kamu, özel sektör ve akademiden çok sayıda önemli ismin katılımlarıyla Medipol Üniversitesinde gerçekleştirildi.

8738-Eczacilik_Gunu_Etkin

Medipol Üniversitesinde düzenlenen 14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü’ne, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Türkiye Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, Türk Eczacı Kooperatifleri Başkanı Mustafa Turunç, İstanbul Eczacı Kooperatifleri Birliği Başkanı Hakan Ertem, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Cenap Sarıalioğlu, eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, eski Milletvekili Mehmet Domaç ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Omurtag’ın da aralarında olduğu çok sayıda önemli isim katıldı. Kavacık Güney Kampüsünde gerçekleşen programın sunuculuğunu Öğr. Gör. Metin Uyar yaptı. Çeşitli konuşmaların yapıldığı programın sonunda tiyatro gösterisi ve müzik dinletisi gerçekleşti.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 14:54