“Üniversitelerde satranç henüz istenilen seviyede değil”

16.05.2017

Medipol Üniversitesinde düzenlenen konferansta konuşan FM (Fide Master) unvanlı satranç eğitmeni Tarık Selbes, “Üniversitelerde satranç sporu henüz istenilen seviyede değil. Türkiye Satranç Federas..

5

Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunun düzenlediği ‘7'den 70'e Satranç Farkındalığı ve Üniversite’ isimli konferansa FM (Fide Master) unvanına sahip satranç eğitmeni Tarık Selbes konuşmacı olarak katıldı. Satrancın tarihsel sürecini anlatan Selbes öğrencilere satranç sporu hakkında tavsiyelerde bulundu. Üniversitelerde satrancın henüz istenilen seviyede olmadığını belirten Selbes, Türkiye Satranç Federasyonu ile işbirliği yapılarak satrancın üniversitelerdeki potansiyelinin harekete geçirebileceğini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 14:52