Ergoterapi Bölümü Üniversitemizi Portekiz’de temsil etti

17.10.2018

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü akademik kadrosu ve öğrencilerinden oluşan heyet Portekiz’de düzenlenen “European Network of Occupational Therapy in Higher Education” (ENOTHE) kongresi..

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üye. Devrim Tarakçı, Doç. Dr. Ela Tarakçı, Araştırma Görevlisi Kübra Şahadet Sezer ve 4. sınıf öğrencilerimizden Fatma Aydın, Hilal Bostancı, Başak Tuncel, Aybüke Orçan, Halime Avunç, Emirhan Karakuş, Gülizar Akdemir ve Münteha İnanıcı Portekiz’de düzenlenen ENOTHE Kongresine katılarak 2 sözel sunum ve 8 poster sunumu gerçekleştirdi. ABD, Kanada ve Avrupa ülkelerinden ergoterapistlerin de katıldığı kongrede Fatma Aydın “Analysis of University Students Perspective on Interdisciplinary Study on PEO Framework” başlıklı, Hilal Bostancı ve Aybüke Orçan ise “Investigation of Participation in Acromesomelic Dysplasia Through Kawa (River) Model: A Case Report” başlıklı çalışmalarını sözel olarak sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 16:09