Ersin: Manevi kalkınma sosyal sermayeyi olumlu etkiler

26.10.2015

Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İrfan Ersin, Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Kongresi’nde yaptığı konuşmada manevi kalkınmanın sosyal sermaye üzerin..

43-Irfan_Ersin_Bildiri_Ekim_2015.jpg

Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İrfan Ersin, Sakarya ve Durham Üniversitelerinin ortaklaşa düzenlediği Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Kongresi’nde bildiri sundu. 21-23 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen kongrede Ersin, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cengizhan Yıldırım ile ortak hazırladığı “Necmettin Erbakan’ın Manevi Kalkınma Söyleminin İslam Ekonomisi İçerisindeki Yeri” adlı bildirisini sundu. Bildiri kapsamında yaptığı konuşmasında Ersin, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın manevi kalkınma söylemini ve bununla ilgili çözüm önerilerini yorumladı. Ersin, manevi kalkınmanın sosyal sermaye üzerinde olumlu etki sağlayacağını, asimetrik bilginin azalacağını ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 14:46