Medipol Yıllık Tıbbi Biyoloji Araştırma Sempozyumu gerçekleştirildi

28.10.2015

Medipol Yıllık Tıbbi Biyoloji Araştırma Sempozyumu çok sayıda yerli ve yabancı bilim insanının katılımıyla gerçekleştirildi.

ace12fc1-5734-4fc9-a328-d8584c7606bd-Medipol_Yillik_Tibbi_Biyoloji_Arastirmalari_Sempozyumu.jpg

Medipol Yıllık Tıbbi Biyoloji Araştırma Sempozyumu, Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülkan Kılıç ve Zürih İnteraktif İnsan Fizyolojisi Merkezi Yönlendirme Komitesi Başkanı Prof. Dr. Max Gassmann’ın birlikte organize ettiği sempozyum, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Sempozyuma Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Gürkan Öztürk, Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, Yrd. Doç. Dr. Deniz Atasoy ve Öğretim Görevlisi Yasemin Yozgat katıldı. Bu sene Medipol Üniversitesi’nde ilk defa gerçekleştirilen sempozyum, temel tıp araştırmaları ile klinik araştırmalarını bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 14:44