Geleceğin eczacıları beyaz önlüklerini giydi

18.04.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, düzenlenen törenle yemin edip beyaz önlüklerini giydi. Törende konuşan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Zehra Omurtag, öğre..

d

İstanbul Medipol Üniversitesi (İMÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen ‘2018 Mezunları Önlük Giyme Töreni’ Güney Kampüs Konferans Salonunda gerçekleştirildi. İMÜ Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Şeref Demirayak, İMÜ Uluslararası Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ufuk Şakul, Bursa Eczacılar Kooperatifi Başkanı Recep Görmez ve İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tansu Sayın’ın da katıldığı törende öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri yerlerini aldı. Eczacılık Fakültesi Araştırma Görevlisi Esra Acar’ın sunuculuğunu yaptığı tören, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Zehra Omurtag ve İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Zozan Padel’in açış konuşmalarıyla başladı. Omurtag, mezun olacak öğrencilere yabancı dil ve teknoloji konusunda kendilerini geliştirmelerini tavsiye ederken, mesleğin etik değerlerinden taviz verilmemesi gerektiğini söyledi. Ecz. Zozan Padel ise meslek örgütlerinde yer almanın var olan sorunları birlikte aşmak için önemli olduğunu savundu. Eczacılık Fakültesi Dönem Birincisi Müferiye Eskitoğlu’nun arkadaşları adına kısa bir konuşma yaptığı tören, öğrencilerin eczacılık yemini edip beyaz önlüklerini giymeleri ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:36