GSTMF Dekanımız Prof. Dikbaş EAPPM Yönetim Kurulu’na tekrar seçildi

17.09.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Dikbaş, EAPPM Yönetim Kuruluna tekrar seçildi.

b1b273d-atilla_hoca_eappm.jpg

Danimarka’nın Başkenti Kopenhag’da yapılan ECPPM 2018 Konferansına (European Conference on Product and Process Modelling) katılan İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Dikbaş, EAPPM (Eupean Association on Product and Process Modelling) Yönetim Kurulu’na tekrar seçildi. Prof. Dikbaş’ın ilk kez 2004 yılında İstanbul’da düzenlenen konferansta yönetim kurulana seçildiği EAPPM, inşaat ve mimarlık alanında BIM (Bina Bilgi Modelleme), ürün ve süreç modellemeye ilişkin bilimsel araştırmalara desteklemek amacıyla kurulan bir Avrupa Birliği komisyonu. 2 yılda bir düzenlenen ECPPM konferansları EAPPM çatısı altında düzenleniyor.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:08