İMÜSAT Antalya’da dalış yaptı

04.01.2016

Medipol Üniversitesi Sualtı Topluluğu (İMÜSAT), Antalya’nın Kaş ilçesine düzenledikleri gezide ilk sualtı dalışını yaptı.

42c154e39-Sualti_Dalisi_IMUSAT_

Medipol Üniversitesi Sualtı Topluluğu (İMÜSAT), Antalya’nın Kaş ilçesine düzenledikleri gezide sualtı dalışı yaptı. 26-27 Aralık tarihinde gerçekleşen gezide kulüp üyeleri ilk sualtı organizasyonunu yaparak Kaş’ın dört farklı dalış noktasına keşif yaptı. Sualtı maceracıları, 18 metre derinlikte yer alan dünyaca ünlü Dakota C-47 kargo uçağı enkazının olduğu bölüme ulaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç sporcular gelecekte yapacakları organizasyonlarla ilgili otel, dalış okulları ve ekipmanlar hakkında bilgi almak için gezi boyunca bölgede incelemeler yaptı. İMÜSAT, Medipol Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personelinin sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri amacıyla sualtı sporlarının tanıtımı ve gelişimi konusunda çalışmalar yapıyor. Sertifikalı dalış eğitimlerine ikinci dönem başlayacak olan kulübün yıl içerisinde planlanmış 3 sualtı etkinliği bulunuyor.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:03