Medipol Dil Okulu akredite oldu

12.08.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu uyum çalışmalarını tamamlayarak uluslararası alanda akredite oldu.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi 2017 yılında başlayan uluslararası akreditasyon çalışmalarını tamamlayarak tüm eğitim süreçlerinde (yıllık ders programı hazırlık ve uygulama süreçleri, sınav hazırlık, uygulama ve değerlendirme süreçleri, fiziksel ve teknoloji alt yapı dokümantasyonu, iş tanımları revizyonu, öğrenci ve eğitim kadrosu etik kuralları vb.) “Pearson Assured Sertifikası”na sahip oldu. Uluslararası nitelikteki bu belge Dil Okulumuzda verilen yabancı dil programının uluslararası tanınırlığa sahip, tarafsız ve bağımsız bir kuruluş tarafından devamlı denetlendiğini ve akredite edildiğini gösteriyor. “Pearson Assured” sertifikası aynı zamanda ‘Dil Okulu’ idari ve akademik kadrosu için verilen profesyonel güvenilirlik ve yetkinlik belgesi.

YURT DIŞINDA KARİYER KAPILARINI ARALIYOR
‘İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu’nda eğitimini başarı ile tamamlayan öğrenciler belirli koşulları yerine getirdikten sonra uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip “Pearson Assured Sertifikası” almaya hak kazanacak. Söz konusu belge Avrupa, Asya ve ABD başta olmak üzere dünyada birçok kurum ve kuruluş tarafından kabul görüyor. Belge, öğrencilerimizin yurt dışındaki okul kabulleri, iş başvuruları ve kariyerlerine devam etmelerinin de kapısını aralıyor. Öte yandan Hazırlık programını 2017-2018 eğitim öğretim yılında başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz de “Pearson Assured” belgesini alabilecek.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:19