Medipol heyeti “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Beykoz Belediyesini ziyaret etti

15.11.2017

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Recep Öztürk, Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve beraberindeki heyet, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e işbirliği z..

0b8-Sifir_Atik_Projes

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve Çevre Kulübü üyesi öğrenciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen “Sıfır Atık Projesi”nin detaylarını görüşmek üzere Beykoz Belediyesini ziyaret etti. Başkan Yücel Çelikbilek ve Başkan Yardımcısı Salim Öztürk’le görüşen heyet, Üniversitedeki atıkların ayrıştırılması ve yenilenebilir enerji kaynaklarına dönüştürülmesi konusunda işbirliği hususlarını değerlendirdi. “Yeşil Kampüs Yeşil Yaşam!” sloganı ile yola çıkan Medipol heyeti bu çerçevede Beykoz Belediyesi ile eş güdümlü çalışma yürütecek. Gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakılması hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen “Sıfır Atık Projesi” tüm Türkiye’yi kapsayacak bir eylem planını içeriyor. Sıfır Atık Projesi’nin aşamalı olarak kamu kurumları, havaalanları, alışveriş merkezleri, siteler, üniversiteler, hastaneler ve iş yerlerinde uygulanması hedefleniyor.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:58