Medipol, Mimarlık ve İç Mimarlık’ta da yükseliyor

16.08.2016

2016 LYS’de vakıf üniversiteleri arasında en iyi sıralamaya sahip öğrenciler, Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin bölümlerini tercih etti.

4778-a216-adfbec84b46a-Medipol_Mimarlik_Basarili_Ogrenciler.JPG

Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümleri, İstanbul’daki vakıf üniversiteleri arasında Türkçe programı ile en yüksek taban puan sıralamasında birinci, İngilizce programı ile ikinci oldu. Tam burslu öğrenci alan Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümleri de Türkiye’deki vakıf üniversiteleri arasında en yüksek taban puana sahip öğrencileri kabul eden bölümler oldu. Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tasarım, teknoloji ve mesleki pratik ve geniş staj imkânları ile oluşturulan eğitim programına sahip. Küresel eğilimleri de dikkate alarak mimarlık eğitimine yenilikçi bir bakış açısı getiren Fakültemiz; bu alanda Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümlerine öğrenci kabul ediyor.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:09